Catalan CA French FR German DE Russian RU Spanish ES
By / 25th març, 2022 / Notícies, Uncategorized @ca / Off

Canvi de dates per la sortida aquest diumenge dia 27 de març a Pira, és traspassa pel pròxim dia 22 de maig, així que la pròxima sortida de la Ruta del Trepat serà pel 10 d’abril a la Cooperativa Vinícola de Sarral a les 9:30h.

Des del servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà s’han posat en marxa tres activitats, per tal de donar a conèixer els camins del Trepat a la primavera i els Cellers i els seus vins i caves que formen part de la Ruta del Trepat a través d’un tast de vins. Es tracta de tres marxes nòrdiques guiades per professionals que es duran a terme els diumenges 27 de març, 10 d’abril i 15 de maig a les quals, cal inscriure’s prèviament i el preu de cada activitat és de 15 euros per persona.

La primera marxa nòrdica serà diumenge vinent dia 27 de març i se sortirà de Pira al Celler Carles Andreu, amb un recorregut de 7 quilòmetres i tast de vins al mateix celler Carles Andreu de Pira. L’horari serà de 9,30 a 14 hores. Inclou: ruta a peu + tast de vins a un celler de la comarca. Cal insciure’s prèviament.

Més informació: www.concaturisme.cat -Tel. +34629 213 263