Catalan CA French FR German DE Russian RU Spanish ES
By / 1st abril, 2022 / Notícies, Uncategorized @ca / Off

Safrània és una Fira de productes agroalimentaris de la Conca de Barberà, organitzada per l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme. El seu objectiu va ser convertir-se en un gran aparador dels productes agroalimentaris de qualitat produïts a la comarca, acostar al gran públic el producte de proximitat, donar valor a la feina dels productors del territori, i fomentar les relacions comercials entre professionals.

#Safrània365 és una programació de petits esdeveniments al voltant de la gastronomia i els productes de proximitat que agafa el relleu de Safrània, la fira de Sant Martí que s’ha realitzat els darrers deu anys. La novetat és la voluntat d’allargar l’activitat tot l’any. Es crea, doncs, un nom en format d’etiqueta (hashtag) que lliga la fira que ja coneix el públic i la xifra de dies de l’any perquè la durada és continuada.

Les propostes que es programen son similars a les que es feien a la fira: presentacions de productes, maridatges, demostracions de cuina, mercat de productes de proximitat o activitats culturals. Aquest dissabte dia 2 d’abril tenim dues activitats programades:

-Alimentació saludable i natural de primavera

Demostració de cuina per part de la dietista integrativa Elena Vidal en la qual aprendrem a elaborar plats naturals, de proximitat, de temporada, saludables i deliciosos. Dissabte, 2 abril de 2022 a les 18:00h.

Compra d’entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/alimentacio-saludable-i-natural-de-primavera/26240/ajuntament-de-montblanc-turisme/online

-Del Blat al pa

Taller d’elaboració de pa en el qual aprendrem els ingredients i els passos per fer un pa saludable, de qualitat i agroecològic amb la cooperativa L’Aresta. Dissabte, 2 d’abril a les 11:00h.

Compra d’entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/del-blat-al-pa_2330/26237/ajuntament-de-montblanc-turisme/online