Catalan CA French FR German DE Russian RU Spanish ES
By / 20th octubre, 2022 / Notícies, Uncategorized @ca / Off

Els pròxims dos caps de setmana (21,22 i 23, i 28,29 i 30 d’octubre), les muntanyes del Baix Camp, l’Alt Camp, la Conca de Barberà i la Ribera d’Ebre acolliran el 2n Festival Senderista de la Costa Daurada-Terres de l’Ebre.

Organitzat per la revista Descobrir Catalunya i en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i l’Alt Camp, i els municipis de la Mancomunitat formada per Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Pratdip i Tivissa, l’esdeveniment arriba a la seva segona edició amb dues novetats “importants”, segons l’organització: la incorporació de les Terres de l’Ebre i l’ampliació de les activitats en dos caps de setmana, i no un com es va fer l’any passat.

“Promocionar i donar a conèixer de manera lúdica els atractius naturals i paisatgístics” de les Muntanyes de Prades i de les Terres de Mestral és el principal objectiu del festival”, segons s’ha exposat en un comunicat. Les muntanyes de la Costa Daurada tenen 21 rutes de senderisme, i empreses que es dediquen al turisme rural i al guiatge. En aquesta línia, des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal “es treballa per promocionar i potenciar el turisme de proximitat i familiar”.

Per més informació i inscripcions: https://festivalsenderistacostadaurada.cat/