Catalan CA French FR German DE Russian RU Spanish ES
By / 18th novembre, 2022 / Notícies, Uncategorized @ca / Off

18a edició del Guant, el Festival de Teatres de Titelles de Valls, que assoleix enguany la majoria d’edat amb una programació que destaca per la diversitat. Una variada proposta artística, amb 9 companyies i quatre jornades intenses amb exposicions, tallers i 11 representacions d’espectacles adreçats a públic familiar, infantil, jove i també adult.

El Guant que va néixer a Valls per acostar la màgia dels titelles ara ja s’ha consolidat en els teatres d’altres localitats del Camp de Tarragona. Així, el Convent de les Arts d’Alcover i el Teatre Auditori del Morell hi tornen a participar, però en aquesta edició s’hi suma, per primera vegada, el Teatre Magatzem de Tarragona.

Entre la programació destaquen propostes com ‘Hamelí’ de la Cia. Xip Xap, premiada per aquest muntatge amb el Drac d’Or Fecoll de la Fira de Titelles de Lleida i el reconeixement del jurat infantil del Festival Internacional de Títeres de Tolosa, i també ‘Miranius’ de De Paper, premi Xarxa Alcover de la Fira d’Espectacles Infantils i Juvenils de la Mostra d’Igualada.

Programa http://festivalguant.cat/wp-content/uploads/2022/11/Di%CC%81ptic_GUANT_2022_web.pdf