Catalan CA French FR German DE Russian RU Spanish ES

FESTIVAL RESPIRA MONTBLANC

Els dies 20, 21 i 22 de maig Montblanc tindrà un nou festival turístic, el Respira Montblanc Festival. Es tracta d’una de les novetats turístiques d’aquest 2022, on Cal Maginet és un dels Associats.

El Respira Montblanc Festival vol ser un gran aparador de les activitats turístiques que habitualment realitzen els membres de l’associació Respira Montblanc i, de pas, vol afavorir l’activitat als allotjaments i restaurants del territori. Durant els tres dies s’ha programat un ventall de 35 propostes molt variades, tant pel que fa al contingut com als públics als quals s’adrecen.

S’han concentrat en quatre franges horàries: divendres a la tarda, dissabte al matí i a la tarda, i diumenge al matí. No només tindran lloc al terme municipal de Montblanc. També se n’han previst a Barberà de la Conca, Blancafort i Vilaverd.

Consulta el programa:

PROGRAMA - RESPIRA MONTBLANC FESTIVAL - 2022

 

Notícies publicades del Festival:

 

 

RESPIRA MONTBLANC

Al setembre del 2020 es va presentar Respira Montblanc, una iniciativa nascuda en temps de pandèmia promoguda per representants del sector turístic amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc.

És un segell de qualitat que té l’origen en el confinament de primavera. A partir d’una reunió telemàtica per valorar la repercussió de la pandèmia a curt termini, es va iniciar un projecte que havia de revitalitzar l’activitat turística a partir de conceptes que caracteritzen la destinació però no s’havien posat prou en valor.

A Respira Montblanc els establiments i empreses d’àmbit d’activitat divers s’hi adhereixen de forma voluntària i es comprometen a complir uns requisits recollits en un decàleg. Són deu compromisos relatius a conceptes claus en l’activitat turística de present i de futur: amb el viatger, amb el medi, amb el territori, amb els productors locals, amb les tradicions i els esdeveniments, amb la comunitat local, amb les garanties sanitàries, amb el sector turístic i amb la destinació turística, amb la comunicació clara i transparent, i amb la qualitat.

Qui som

Les empreses del sector turístic que hi prenen part són d’un àmbit d’activitat divers: allotjament, restauració, intermediació, guiatge, organització d’esdeveniments, producció enogastronòmica artesanal, etc. També hi ha un àmbit geogràfic ampli. Inicialment no només hi ha establiments del terme municipal de Montblanc (Montblanc, Rojals, Prenafeta i la Bartra), també n’hi ha de Vilaverd i de Barberà de la Conca, ja que per la seva proximitat i relació en quant al producte turístic fa temps que es promocionen aprofitant la marca Montblanc Medieval.

Per més informació:

Notícies: